Majka uzbunjivača za NIN: Neistina da je moj sin izneo dokumenta o Krušiku jer radim za konkurenciju

Milijana Obradović, majka uzbunjivača iz Кrušika Aleksandra Obradovića, demantovala je navode da je motiv njenog sina da iznese dokumenta o poslovanju Krušika to što ona radi za konkurentsku firmu koja trguje oružjem.
"Priče da sam smenjena, dobila otkaz i slično i da je moj sin ovo uradio da bi se osvetio sada bivšem direktoru Mladenu Petkoviću su neistinite. Ja nisam pretrpela nikakva poniženja i maltretiranja od Mladena Petkovića, pa nije imao razlog da mu se sveti zbog mene", rekla je Milijana Obradović u intervjuu za NIN u izdanju za četvrtak.
 
Ona je navela da je u Кrušiku radila do 2. marta 2014. godine na poslovima izvršnog direktora za finansijsko-komercijalne poslove i da je sa tog radnog mesta otišla u penziju.
 
Nakon toga je, kako je navela, pozvana od direkora firme CPR Impeks da zameni koleginicu koja je vodila knjigovodstvene poslove, a koja je otišla na porodiljsko bolovanje.
 
"Prihvatila sam ponudu i u ovoj firmi i danas obavljam isključivo knjigovodstvene poslove. Firma Tehnoremont iz Temerina je zavisno društvo CPR Impeksa. Кnjigovodstvene poslove za Tehnoremont vodila je knjigovodstvena agencija iz Temerina", rekla je ona.
 
Navela je da se poslovima komercijale nije bavila, niti je učestvovala u traženju i davanju ponuda, kao ni u sklapanju bilo kakvih ugovora. Prema njenim rečima, način na koji je njen sin bio uhapšen predstavljao je "demostriranje sile i sejanje straha".
 
"Upasti blindiranim kolima sa automatima na radno mesto je strašno, kao da je on vođa neke kriminalne grupe ili ubica. Uhapsiti ga na taj način ispred kolega i ostalih zaposlenih bilo je demonstriranje sile i sejanje straha", rekla je Milijana.
 
Kazala je da ne zna šta će tužilaštvo uraditi, da zna da su im predati dokazi, a da je na njima je da to provere i utvrde istinu.
 
"Sigurna sam da je istina ono što je moj sin obelodanio, jer posle 34 godine provedene u Кrušiku imate osećaj da sve što je obelodanjeno je istina", rekla je Obradović.
  • Niko

    12.12.2019 10:10
    Vladimir
    Kad si " posten" navedi da niko ni od tvoje vladajuce klike nije uhapsen i osudje a pocinjen je genocid nad privredom od 2000te,90 te da ne spominjem. Vrana vrani oci ne vadi. Uzgred sudije i tuzioci vecinski postavljeni u vreme tvojih zutih,a sudstvo "ne zavisno". Ovu spjunazu spinujete protiv vlasti,mozda ste i u pravu da neko mulja al prvo posteno recite da su majka i sin porodicno pocinili krivicno delo,spijuniranja,uzimanja podataka pod tajnom i bogacenja. Ili neka se proglase zasticenim svedocima i neka im umanje kaznu il promene indentitet i posalju u drugu drzavu( npr. Bugarsku) ako ti vole spijuncine i lopove. A sve ko se okoristio o drzavu na robiju,sve.
  • Vladimir

    12.12.2019 09:07
    @princezamilicica i sl. botovi
    I opet standardna novoradikalska zamena teza (kao onaj Đukanović koji na konstataciju da SNS krši zakon uvek kaže "pa i tadić je, a to je duplo gore"). Kažu, nije bitno šta se otkrilo, nego kako se otkrilo. U svojoj gluposti sve vreme potvrđuju kako je sve istina, ali nam mažu oči time da su Aleksandar i njegova mama mufljuzi, lopovi, špijuni... Ne, ne, dragi botovi-postoji samo jedno pitanje bitno za javnost- DA LI JE ONO ŠTO ALEKSANDAR GOVORI ISTINA ILI NIJE! Ako je špijun ili iznosi neistine, vi ga strpajte u zatvor. Ako je mama vođa mafije, vi je strpajte u zatvor. Ali, ako su ministar policije, njegov tatko, direktor Krušika kršili zakon - STRPAJTE IH U ZATVOR I NEKA VRATE NARODU PARE KOJE SU OTELI!!! Jadni ste i bedni što se za malo para i par salama prodajete i sramotite svoju decu.
  • idi begaj

    12.12.2019 08:22
    Mante nas tih priča gospodjo....u bilo kojoj zemlji na ovoj kugli zemaljskoj, da sakupljaš i iznosiš poverljive podatke iz fabrike koja proizvodi oružje,a pritom su klasifikovani kao državna tajna, zna se koja je sankcija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.