Miroslav Aleksić tužio Miloša Vučevića zbog lažnog prijavljivanja i ometanja pravde

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić podneo je danas krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića zbog lažnog prijavljivanja i ometanja pravde i dostavio Tužilaštvu za organizovani kriminal informacije o slučaju "Jovanjica".
Miroslav Aleksić tužio Miloša Vučevića zbog lažnog prijavljivanja i ometanja pravde
Foto: 021
Aleksić je novinarima rekao da je Vučević podnošenjem prijave, koja uključuje Aleksandra Vučića, zapravo "stao u zaštitu Andreja Vučića".
 
"Vučević je podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije, iako predsednik nije tema, već je tema njegov brat. Time pokušava da prikrije učešće Andreja Vučića u slučaju 'Jovanjica'", rekao je Aleksić.
 
On je dodao da je tužilaštvu dostavio podatke o slučaju "Jovanjica" koji, kako je rekao, sadrže, trinaest tačaka.
  • Radovan

    20.12.2019 09:06
    Jovanjica
    Sve jasno ko dan!
  • Saša T.

    17.12.2019 23:50
    Aleksić ometa postupak
    Ako je poslanik Aleksić imao saznanja o vršenju krivičnog dela, bio je dužan da se odmah obrati nadležnim organima, a ne da uzvraća Milošu Vučeviću klevetama u cilju politizacije već započetog postupka. Ako nije prvi podneo prijavu, a navodno je znao nešto, onda baš on čini prekršaj. Ovakvim postupanjem upravo Aleksić ometa pravdu.
  • Krug

    17.12.2019 21:31
    Sada neka Vučić podnese prijavu protiv Aleksića, pa da se krug zatvori.
    Onda ih valjda sud poziva sve zajedno na ročište?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija