Sa 5,5 promila alkohola u krvi vozio bicikl

Neslavnog rekordera Međunarodne akcije "TISPOL" koja je trajala od 9. decembra do 15. decembra, policija je zaustavila u Loznici, a kako je saopšteno, alko-test je pokazao da je u krvi imao neverovatnih 5,5 promila alkohola, što predstavlja stanje potpune alkoholisanosti.
Sa 5,5 promila alkohola u krvi vozio bicikl
Foto: Pixabay
On je tako pijan vozio bicikl.
 
U pitanju je muškarac kojeg je patrola saobraćajne policije zaustavila u naselju Lozničko Polje, oko 22 časa prošle subote. 
 
Ovaj sedamdesetogodišnjak, koji uopšte nije registrovao patrolu na putu, upućen je u lozničku stanicu saobraćajne policije gde mu je, radi trežnjenja, određeno dvanaestočasovno zadržavanje.
 
Policija je nedavno zaustavila i njegovog sugrađanina kom je takođe izmereno 5,5 promila alkohola, samo što je on upravljao automobilom.
 
Inače, u avgustu su mediji preneli da je prilikom kontrole saobraćaja na magistralnom putu Loznica-Šabac u naselju Lešnica saobraćajna policija zaustavila Lozničanina sa 4,14 promila alkohola u krvi. Ispostavilo se da je za volanom bio sedamdesetogodišnjak iz Kaća.
  • Limanac

    20.12.2019 23:31
    Wow..
    Svaka mu čast, to nije lako izvesti.
    Bicikl+5,5 promila+70godina. :)
  • Perica

    20.12.2019 14:40
    Vizačina
    Pa njemu treba odma da se dodeli ,,E” kategorija za vožnju kad je uspeo da se pone i uspesno vozi na bicikli, a da nije neko mozda pitao policajce dali su mu pisali makar kaznu za pojas.
  • Rale

    20.12.2019 09:15
    Znam da to sve zvuci smesno nasem narodu, nekome i "herojski", da neko bude toliko pijan, ali to je zapravo stvarno problem. Mislim da je jedno od resenja kazniti ne samo njega, vec i onog ko ga je pustio da tako vozi (ako upravlja motornim vozilom). Ili sto mu je prodao toliko alkohola. U normalnim drzavama, konobar je u duznosti da ti vise ne dozvoli da pije, pogotovo ako si sam, a moras jos da vozis, jer je i on kriv ako te usluzuje toliko da te dovede do kontuzije skoro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija