Nezavisno Kosovo na mapi na stanici GSP na Slaviji

Na info ekranu na stajalištu gradskog prevoza na beogradskoj Slaviji stoji mapa na kojoj je Kosovo predstavljeno kao nezavisna država.
Na pitanje FoNeta ko je pravio mapu i ko je odgovoran za to, ni posle dva dana iz kabineta gradonačelnika Beograda nije stigao odgovor, a iz pres službe zemenika gradonačelnika objašnjeno je da oni nisu nadležni.
 
Na autobuskom stajalištu u Ulici Kralja Milana na info tabli Turističke organizacije Beograda, kada se ona smanji i prikaže region, Kosovo se pokazuje kao nezavisna država. 
 
 
Turistička organizacija Beograda je potvrdila da je to njen sajt, ali da mapa nije njena, da je naknadno dodata na info ekran. Ko je dodao - oni ne znaju.
 
Mapa, očigledno skinuta sa Gugl pretraživača, doslovno je bez jezičkih korekcije, prevedena na ćirilicu - na njoj za Grčku piše da je Grcija, Bugarsku da je Bugarija, Rumunija je Romanija, Poljska je Polska. 
  • Mellon

    22.12.2019 21:24
    SO effin what
  • Nebojša

    22.12.2019 13:49
    Vesic ne nadlezan jao i TOB
    Sramno, umesto da uklone odmah svi seprave mutavi. Zna se cija je mapa i ko je odgovoran za projekat i ko je kontrolisao da li je placeno uradjeno.
    Sramota, odgovornost, moral su im nepoznate reci
  • novosadjan

    21.12.2019 10:31
    Pa i jeste

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.