Zadržavanja na Horgošu i Batrovcima, savetuju se manje frekventni prelazi

Prema informacijama Uprave granične policije, od jutros su formirane duže kolone putničkih vozila na izlazu iz Mađarske, na prelazima Horgoš i Kelebija, kao i sa Hrvatskom na prelazu Batrovci zbog čega treba očekivati oko nekoliko sati zadržavanja na izlazu iz ovih zemalja.
Međuzona na izlazu iz Mađarske je puna, zato se vozačima preporučuje da koriste manje frekventne prelaze sa Mađarskom, kao što su Bački Breg i Кelebija, a samo za putnička vozila od 7 do 19h otvoreni su i prelazi Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.
 
Postignut je dogovor između Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske o minimumu carinske kontrole u cilju bržeg prolaska vozila kada se na graničnom prelazu Horgoš - Reske broj putničkih vozila naglo poveća što ubrzava protok vozila.
 
Na izlazu iz Hrvatske formirana je duža kolona putničkih vozila, zato su ukupna zadržavanja putničkih vozila duža.
 
Alternativni prelazi sa ovom zemljom su prelazi Šid, Luba ili Sot. Zadržavanja za teretna vozila na graničnim prelazima nema.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.