I dalje traje potraga za otetom devojčicom u okolini Knjaževca

Više od 220 policajaca intenzivno traga za 12-ogodišnjom Monikom Karimanović, čiji je nestanak prijavljen u petak popodne.
Direktor policije Vladimir Rebić poručio je da veruje da će policija uspeti da pronađe i spase nestalu devojčicu. Dodao je da veruju da je Monika živa.
 
Ukazao je i da na osnovu dokaza smatraju da je izvršilac ovog krivičnog dela Ninoslav Jovanović iz Malče. U sredu je objavljena fotografija osumnjičenog za otmicu Monike.
 
Što se tiče osumnjičenog za otimicu za kojim se traga, takozvanog "malčanskog berberina", Rebić kaže da je poznato da je on u periodu od 2006. do 2018. godine bio na izdržavanju kazni zbog seksualnih delikata.
 
Najozbiljniji trag policija je imala u okolini Knjaževca.
  • Andrija Šrek

    26.12.2019 13:08
    ...
    A ja kad kažem hemijska kastracija, svi me napadnu zbog "kršenja ljudskih prava"!!
  • Dana

    26.12.2019 10:29
    Bio je u zatvoru i pušten je i bilo je priča u novinama kako se ljudi boje da puste svoje ćerke na ulicu i pretio je deci i kao bio na informativnim razgovorima i znalo se da će to opet da uradi ali zakoni koji u ovoj "državi" štite samo kriminalce nisu dozvolili da ostane u zatvoru jer on ima svoja prava. A gde su prava tih devojčica koje zlostavlja, gde su njihova prava???!!!
  • Sudija,Vlast,Kuburov

    26.12.2019 09:48
    Pustiti zlo iz kaveza?
    Organi Vlasti j policija potpuno nesposobni i neorganizovani.
    Nadajmo se da ce naci to dete zivo a onda je ceka drugi deo pakla u zivotu posle ovog dogadjaja koji ce joj potpuno promeniti zivot :-(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.