Stefanović: Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja

Član Predsedništva Sprske napredne stranke i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ne vidi svoju političku budućnost mimo sadašnjeg predsednika države i lidera SNS Aleksandra Vučića i dodao da ukoliko se Vučić povuče iz politike, da će i on učiniti isto.
Stefanović: Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja
Foto: 021
"Ukoliko se on povuče, više neću biti ni na javnoj, ni na stranačkoj funkciji", naveo je Stefanović za "Novosti".
 
Na taj način je i demantovao da u SNS postoje dve struje, kao i da je on predvodnik jedne, kako tvrde pojedini predstavnici opozicije.
 
"Pripadnik sam jedne struje i to je struja Aleksandra Vučića. Uvek je bila. Od devedesetih, pa naovamo. Uvek sam je birao i kada je trebalo da se potvrdi, u teškim trenucima, potvrdio sam je. Svoju političku budućnost ne vidim mimo Vučića", rekao je Stefanović.
 
Na konstataciju novinara da je pripadnik jedne struje - Aleksandra Vučića, upitan je da li to znači da postoji i druga, Stefanović odgovara da je to rekao metaforično i da drugu struju u stranci ne vidi.
  • Jasa

    05.01.2020 14:16
    Daj Boze
    Gospode molim te ispuni mu zelju !
    Hvala ti Gospode !
  • Predragg

    01.01.2020 15:04
    Ali,primarius doktore,Faraon nije najavio povlacenje iz politike. Manipulatori dobro znaju kako je uz vatru -najtoplije prvom redu. Mukice.
  • Samo posmatram

    01.01.2020 07:28
    Бранислав
    “каква патетика...а онда ће велики вођа да објави...остајем због Србије...чиста шизофренија...“

    Naravno Branislave, a uvod u to je već odradio bot pod imenom Sonja Apt.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija