Er Srbija uvećava flotu za dva aviona

Očekuje se da će Er Srbija uvećati svoju flotu za dva aviona ATR 72-500 koja bi trebalo da uzme na lizing, objavio je portal exyuaviation.com.
Er Srbija uvećava flotu za dva aviona
Foto: 021.rs
Er Srbija je u završnoj fazi zaključivanja ugovora o lizingu za avione. Jedan avion bi trebalo da stigne već narednog meseca, a drugi u aprilu, iako će tačni datumi zavisiti od konačnog sporazuma o lizingu.
 
Očekuje se i da će srpski nacionalni avio prevoznik vratiti u flotu još jedan avion tipa ATR 72 koji je iznajmljivao u poslednjih nekoliko godina. Na taj način će Er Srbija imati ukupno sedam aviona ovog tipa za letnju sezonu 2020. godine, navodi exyuaviation.com .
 
Er Srbija napravila je ambiciozan plan za narednu sezonu, sa povećanjem broja letova ka pojedinim destinacijama, već od januara meseca. Tako će broj letova za Atinu biti povećan sa sedam na deset nedeljno, a za Solun sa pet na šest nedeljno.
 
Takođe, planira se i povećanje broja letova za Ljubljanu sa sadašnjih 12 na 17 nedeljno i Zagreb sa sadašnjih 11 na 13 nedeljno.
 
Tokom predstojeće letnje sezone, Er Srbija će leteti i sa aerodroma u Kraljeva ka Beču i Solunu.  
  • Dr

    05.01.2020 09:11
    ne tako brzo
    A šta se dogodilo sa štrajkom i nezadovoljstvom radnika KONTROLE LETENJA,izgleda pao dogovor,digli im ionako visoke plate i nebo je postalo bezbedno.
  • Deran

    04.01.2020 23:37
    A u stvari nemaju ni jedan svoj avion, sve su to avioni koji su iznajmljeni i za koje plaćaju ogromne zakupe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija