Antić: Neće biti poskupljenja goriva i grejanja

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da neće biti rasta cene naftnih derivata i ostalih energenata u Srbiji, niti će doći do poskupljenja grejanja, zbog oscilacija cene nafte na svetskim berzama, uslovljenih odnosima Irana i Sjedinjenih Američkih Država.
Antić: Neće biti poskupljenja goriva i grejanja
Foto: 021
"Nema razloga za eventualno poskupljenje naftnih derivata i ostalih energenata", rekao je Antić na TV Pink navodeći da je na svetskim berzama stabilizovana cena nafte.
 
On je naglasio da su toplane u zemlji snabdevene energentima, da je grejanje stabilno, kao i da je skladište gasa "Banatski dvor" puno i da je tamo uskladišteno više od 500 miliona kubnih metara gasa.
 
Antić je rekao i da je dobra situacija i sa mazutom i ugljem i da Elektroprivreda Srbije ima više od milion i po tona uglja.
  • Хм...

    09.01.2020 12:38
    Они кажу...Спремајте се за поскупљења, скочила цена струје, у радњама су већ веће цене свега и свачега, еко такса, претплата...
  • Av

    09.01.2020 11:46
    Kako ne, na svim benzinskim pumpama je vec poskupelo.
  • LAKI

    09.01.2020 11:44
    Garantujem
    da nece poskupeti skedecih par dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija