Jelena Trivan ponovo direktorka Službenog glasnika

Aktuelna direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan, izabrana je ponovo za direktorku ovog javnog preduzeća, objavljeno je u rešenju o imenovanju u Službenom glasniku od 11. januara.
Prvi put je Trivan na čelo ovog javnog preduzeća izabrana 2015. godine.
 
Konkurs za novog direktora raspisan je u oktobru prošle godine.
 
Prema pisanju Istinomera, Trivan je rođena 1973. godine u Kosovskoj Mitrovici. Odrasla je u Prištini, a nakon toga je živela u Kragujevcu gde je završila gimnaziju. Diplomirala je 1996. godine na Filološkom fakultetu u Beogradu. Završila je specijalističke studije u Briselu "Evropske institucije i struktura EU”.
 
Otac joj je bio profesor na Pravnom fakultetu, a majka sudija. Nakon petooktobarskih promena počinje da radi u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, na mestu zamenice Rasima Ljajića, gde je ostala do 2006. godine.
 
Od 2004. predstavljala je Srbiju u Komitetu za ljudska prava Saveta Evrope.
  • Sabahudin

    14.01.2020 06:33
    Omerović
    Jednom rečju, predivna...
  • dijasporac

    14.01.2020 00:06
    Sine, kad vidis takve likove pozelis da pobegnes daleko sto dalje, gde ne trebaju lilule...
    Kad pogledas njenu porodicnu anamnezu vidis da su se oni navadili na drzavne jasle, ne pada daleko iver od klade, pa ne cudi da je od udarne pesnice DS-a zavrsila kao SNS direktor drzavnog preduzeca (za sad, ko zna sta nosi buducnost).
  • Inspektor Višekruna

    13.01.2020 22:20
    ?
    Jel to beše ona što je tvrdila da ako SNS dođe na vlast, biće rata?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.