Obradović: U "Krušiku" ne znaju šta će sa mnom

Uzbunjivač iz "Krušika" Aleksandar Obradović, kojem je još pre mesec dana ukinut pritvor, rekao je za list "Danas" da još nema nikakvu informaciju o svom radnom statusu u valjevskoj vojnoj fabrici.
"Pritvor mi je ukinut 18. decembra i bilo je dovoljno vremena da nadležni u fabrici smisle šta će sa mnom. Doduše, zbog štrajka radnika JP 'Pošta', odluka suda o ukidanju pritvora stigla mi je 27. decembra i istog dana sam je dostavio 'Krušiku'", rekao je Obradović.
 
Prema njegovim rečima, prvi radni dan u ovoj godini u "Krušiku" bio je 13. januar i svakodnevno očekuje poštara ili neku informaciju kakva će da bude odluka o njegovom radnom statusu.
 
"Jedino što s tim u vezi čujem jeste da rukovodstvo ne zna šta će sa mnom", rekao je Obradović.
 
Aleksandar Obradović uhapšen je 18. septembra prošle godine na svom radnom mestu u "Krušiku" nakon što je javnosti ukazao na sumnjive poslove u trgovini "Krušikovim" proizvodima, u kojima su, kako je navodio, učestvovale i učestvuju vodeće privatne kompanije bliske državnom vrhu, među kojima i firma GIM, koja se dovodi u vezu sa Brankom Stefanovićem, ocem ministra policije Nebojše Stefanovića.
  • Dr

    17.01.2020 17:44
    Ne może i jare i pare
    Tzv uzbudjivač bi i jare i pare. Neće ga ni jedni ni drugi. Mozda gaa m a rezaposli ...ako se ne desi nešto ko na primer da nam nebo padne na glavu pa bude vidjen ko direktor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.