Ambasada Holandije nova NATO kontaktna ambasada u Srbiji

Ambasada Holandije u Srbiji ovog meseca preuzima dužnost NATO kontaktne ambasade u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Ambasada Holandije nova NATO kontaktna ambasada u Srbiji
Foto: Pixabay
Tu dužnost holandska ambasada preuzima od ambasade Kraljevine Norveške, u okviru zajedničkog mandata dve ambasade.
 
Povodom preuzimanja dužnosti u Beogradu je organizovan svečani prijem kojem je prisustvovao i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.
 
Okupljenima su se, tom prilikom, obratili ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji Jern Eugen Jelsta, ambasador Holandije u Srbiji Žil Bešor Pluh, direktor za bezbednosnu politiku i partnerstvo u sektoru za politička pitanja NATO Džejms Meki i pomoćnik ministra za bezbednosnu politiku u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije Branimir Filipović.
 
Prijemu su prisustvovali i predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, diplomatskog i vojnodiplomatskog kora, institucija i organizacija civilnog društva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.