VIDEO: Spot protiv Marinike Tepić kruži društvenim mrežama

Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da se protiv nje vodi "jeziva propaganda" čiji je deo i "spot u kojem je obeležena kao izdajnik", navodeći da je jasno da to potiče iz "kuhinje crveno-crne koalicije (vladajućih) Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije".
VIDEO: Spot protiv Marinike Tepić kruži društvenim mrežama
Foto: 021.rs
"Istom rukom je vodila propagandu protiv Slavka Ćuruvije i Olivera Ivanovića", rekla je Tepić na konferenciji za novinare u holu Skupštine Srbije.
 
Nepotpisani spot sa pitanjem "čiji je Marinika patriota?", u kojem su preko fotografija potpredsednice Stranke slobode i pravde ispisane poruke "Marinika je nesporno veliki patriota, ali se ne zna tačno čiji", "Marinika partiotizam dokazuje traženjem krivca za otpriznavanje Kosmeta", te "glavni je akter u ugrožavanju srpske namenske industrije svojim lažima", pojavio se u ponedeljak uveče na društvenim mrežama i postao viralan.
 
Prema rečima Tepić, propaganda je ojačala "od onog trenutka kada je postavila pitanje da li šef diplomatije i SPS Ivica Dačić zloupotrebljava pitanje Kosova i patriotizam da bi reketirao privrednike i uzimao od njih novac za navodno otpriznavanje Kosova a zapravo taj novac koristio za sebe i svoju stranku".
 
Poslanici vladajuće koalicije odbacili su optužbe da stoje iza spota.
 
  • Nikola

    26.10.2021 18:13
    Taj spot su napravili Đilas i Šolak!:)
  • /

    22.01.2020 14:03
    /
    @@dr
    vlast ce biti izmenjena kada se pocne suskati u koju hrle dr-i.
    oni menjaju stranke jos od 90-ih.

    ne biraju vlast futog i veternik vec njihov stalez trgovinom interesa.

  • Ajde

    22.01.2020 13:25
    Vučić je najdosadniji i najnesimpatičniji predsednik u istoriji Evrope, za dalje nisam siguran, pa i sam Toma diploma je za njega simpatiko,smeško,veseljko,poštenko...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.