U prodaji zbirke zadataka za završni ispit osmaka

Zbirke zadataka za završni ispit osmaka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa, objavljene su danas.
U prodaji zbirke zadataka za završni ispit osmaka
Foto: Pixabay
Kombinovani test podrazumeva zadatke iz biologije, geografije, istorije, fizike i hemije. Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo, a na kraju publikacija nalaze se rešenja. 
 
U izradi zbirki učestvovalo je oko stotinu nastavnika iz osnovnih i srednjih škola i sa fakulteta. 
 
Sve publikacije mogu da se kupe u knjižarama "Prosvetnog pregleda" u Beogradu i Novom Sadu i knjižarama širom Srbije ili pouzećem. 
 
Sve tri zbirke zajedno koštaju 790 dinara. Pojedinačno, cena zbirke za srpski ili maternji jezik je 340 dinara, zbirka za matematiku košta 230 dinara, a kombinovana zbirka 220 dinara. Za one koji žele da vežbaju zadatke i van ovih zbirki, u prodaji su i testovi sa završnih ispita prethodnih godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija