Muškarac koji se ubio ispred Skupštine Srbije prethodno ubio profesora u Staroj Pazovi

MUP je saopštio da je rasvetljeno ubistvo D.I. (48) iz Beograda, čije je telo pronađeno u četvrtak na području Stare Pazove.
Muškarac koji se ubio ispred Skupštine Srbije prethodno ubio profesora u Staroj Pazovi
Foto: 021.rs
Utvrđeno je da je ubistvo počinio 42-godišnji Vlastimir Šever iz Stare Pazove hicima iz pištolja, kojim je sinoć oko 18.40 sati izvršio samoubistvo ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.
 
Policija je saopštila da je pucao iz vatrenog oružja sebi u usta i da je kod njega pronađeno oproštajno pismo u kom je kao razloge samoubistva naveo privatne probleme.
 
Kako prenose mediji, Vlastimir Ševar je u junu 2017. godine u okviru opsežne policijske operacije "Signal" uhapšen zajedno sa još nekoliko osoba zbog sumnje da su utajili porez i zloupotrebili službeni položaj.
 
Kasnije je bio vlasnik agencije za registraciju vozila u Staroj Pazovi. On se sumnjičio da je, tom prilikom prevario brojne osobe i da su u pitanju veći novčani iznosi, nakon čega je pobegao iz Stare Pazove. Takođe, po Staroj Pazovi se govorilo da pozajmljuje novac od zelenaša.
 
Ubijeni Dejan Ilić je, kako nezvanično saznaju "Novosti", bio profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i predavao je korektivnu gimnastiku. Protiv njega je prošle godine izrečena javna osuda zbog plagiranja doktorske disertacije, nakon čega mu je Senat Univerziteta u Beogradu poništio diplomu.
 
Njegovo telo je pronađeno kako pluta na površini vode u Gajićevoj bari južno od Stare Pazove. Policija je prvo sumnjala da se on ubio, ali je ustanovljeno da je ubijen. Nezvanične informacije govore da su Ilić i Vlastimir Šever imali nekih novčanih razmirica.
  • cuvar

    24.01.2020 22:19
    eeee....
    Ma ,kako da ne.....
  • Pinokio

    24.01.2020 18:32
    Sve sam divan svet, slika i prilika zlatnog doba!
  • Svinjac u MUP-u

    24.01.2020 17:25
    Setili se
    Setili se "fckn pigs" da mogu samoubicama da pripisu razna neotkrivena zlodela, rese slucaj, sipaju bonuse uz platu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.