Repetirao karabin i pretio radnicima "Srbijašuma" kada su mu tražili lovačku dozvolu

M.S. (66) iz okoline Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je lovačkim karabinom pretio službenicima Srbijašume, saopštila je policija u Jagodini.
Repetirao karabin i pretio radnicima "Srbijašuma" kada su mu tražili lovačku dozvolu
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je repetirao lovački karabin i uperio ga u pravcu radnika "Srbijašume" preteći im da će pucati, nakon što su ga u ataru sela Buljane zatekli sa delovima odstreljene divljači i tražili mu dozvolu za lov.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nezakonit lov, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
  • .

    28.01.2020 08:43
    Razume se ko marica
    @Snežana
    Tacno, lov nije sport. To je jedna ljudska aktivnost u prirodi kojom se kontrolise broj odredjenih invanzivnih i stetocinskih vrsta u zavisnosti od njihovog ukupnog broja, prirastaja i sezone. To sto ti mislis da je svaki lov sport i da se svodi na ubijanje zivotinja govori nesto o tebi.
  • @snezana

    28.01.2020 07:40
    Blaser R8 300 winmag
    Posto se ne razumete u divljac njen prieastaj i stete koje bi nastale u atarima da nema selektovnog odstrela divljaci bolje da cutite.
    Lovstvo nije pucanje i ubijanje zivotinja
    To je cela privredna grana u kojoj puno ljudi radi inprima zaradu i zato svoje sklonisti ka zastiti zivotinja izrazite time sto ce te ih kao i lovci prehranjivati u februaru a ne priglup postovima. Svako dobro.
  • Snežana

    27.01.2020 15:23
    Treba zabraniti lov!
    Lov nije sport! Treba ga zabraniti.
    Ko puca na nezaštićene životinje, lako će da potegne oružje i na ljude...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.