Vlada za košarkaške klubove Zvezdu i Partizan daje 72 miliona dinara

Vlada Srbije odobrila je Ministarstvu omladine i sporta 72 miliona dinara, odnosno nešto više od 612 hiljada evra, iz budžetskih rezervi na ime pomoći košarkaškim klubovima Crvena zvezda i Partizan, objavio je radio Sto plus.
Vlada za košarkaške klubove Zvezdu i Partizan daje 72 miliona dinara
Foto: 021.rs
Odluka o odobravanju sredstava objavljena je u poslednjem broju Službenog glasnika, bez navođenja konkretnog obrazloženja i koliko novca će koji klub dobiti.
 
Podsetimo da je krajem oktobra prošle godine ministar finansija Siniša Mali rekao koliko fudbalski, ali i košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan dobijaju novca od države.
 
Tom prilikom on je naveo da je za KK Crvena zvezda, od 2014. do 2019. godine ukupno uplaćeno 1,626 milijarde dinara, dok je za KK Partizan u istom periodu od 2014. do 2019. godine ukupno uplaćeno 1,217 milijardi dinara. Sve cifre su bez PDV-a.
  • dzo

    31.01.2020 07:56
    to nisu više naši klubovi, nema petlića, podmladaka, škole razvoja sporta ne treba ni para za menadžere posrnulim preprodavcima stranih igrača
  • Dr

    30.01.2020 20:11
    ništa čudno
    Narod nezadovoljan,besan...po komentarima.Ali niko nije spreman da menja Vlast.Uzimali od plata,od penzija,podigli granice za odlazak u penziju jer je sistem ne održiv,od radnika napravili robove,još se čude što se traže slobodne nedelje.....Sada je konačno jasno,odnos Vlasti prema NARODU.....nas drže u bedi a oni se razbacuju na sve strane.Ugledajmo se na Rumune,Francuze,Grke....
  • VladaN

    30.01.2020 17:16
    Ko je ta baraba...
    ... koja daje novac poreskih obveznika za ove klubove kojima vlada polusvet i narko dileri? Kada će više glupavi narod shvatiti kakva pljačka je na delu od kada je ova vlast na (ne)delu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.