Čačanska TV Telemark promenila odluku o gašenju i nastavila sa radom

Čačanska televizija Telemark koja je u utorak prekinula emitovanje programa i najavila gašenje, danas je nastavila sa emitovanjem svih programskih sadržaja.
 Čačanska TV Telemark promenila odluku o gašenju i nastavila sa radom
Foto: Pixabay
U TV Telemark su rekli da je televizija ponovo počela da radi usled "neočekivanih okolnosti", zbog kojih je promenjena prvobitna odluka o gašenju. Svih sedam zaposlenih, koji su pre dva dana proglašeni za tehnološki višak i kojima je isplaćena zarada za januar i otpremnina, vraćeni su na posao.
 
U TV Telemark ističu da za sada ne mogu da daju više informacija, ali da će za nekoliko dana objaviti zvanično saopštenje.
 
TV Telemark počela je da radi u decembru 2007. godine i bila je deo kablovskog operatera "Telemark sistems" preko koga su program televizije mogli da prate gradajani u Čačku, Kraljevu, Gornjem Milanovcu, Požegi, Lučanima, Guči, Mionici, Ljigu, Banji Vrujci, Mataruškoj banji i Kosjeriću.
 
Početkom jula prošle godine Telekom je kupio kablovskog operatera "Telemark sistems", a televizija je ostala da radi.
  • Zos

    07.02.2020 08:55
    Izbori
    Šta mislite za koga će raditi pred predstojeće izbore?
  • Ima li

    06.02.2020 18:37
    Objašnjenije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.