Državljani Srbije u karantinu na kruzeru u Japanu zdravi

Državljani Srbije koji se, zbog koronavirusa, nalaze u karantinu na kruzeru "Dajmond princes" kod Jokohame su zdravi, dobro raspoloženi i u dobrom psihičkom stanju, izjavio je danas ambasador Srbije u Japanu Nenad Glišić.
Državljani Srbije u karantinu na kruzeru u Japanu zdravi
Foto: Fonet/AP
Ambasador je za TV Prva rekao da naši državljani nisu testirani na koronavirus, što znači da ne spadaju u rizičnu grupu putnika.
 
Prema njegovim rečima, državljani Srbije u karantinu imaju sve što je potrebno, mada zbog strogih restrikcija ambasada nije u mogućnosti da im bilo šta dostavi.
 
"Najvažnije je da su naši građani zdravi i da izdrže do kraja. Karantin će biti završen 19. februara, ako ne bude drugačije odlučeno, što može da se desi samo ako dođe do komplikacija", rekao je Glišić, navodeći da je sa troje naših državljana u stalnom kontaktu.
 
On je potvrdio da je tačan spisak srpskih državljana koji se nalaze na brodu, a koji je objavljen u medijima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.