Brnabić: Zakon o poreklu imovine neće biti ograničen na ono što je stečeno do 2007.

Zakon o poreklu imovine neće biti ograničen samo na imovinu stečenu do 2007. godine, izjavila je predsednica Vlade Ana Brnabić.
Brnabić: Zakon o poreklu imovine neće biti ograničen na ono što je stečeno do 2007.
Foto: 021.rs
Brnabić je dodala da je to ograničenje ukinuto posle javne rasprave o predlogu ovog zakona i naglasila da se zalaže da se kontrola imovine političara što rigoroznije sprovodi.
 
"Da se proveri sa čim pojedinci ulaze, a sa čim izlaze iz politike, kako bi se pokazalo da nisu svi političari korumpirani", istakla je Brnabić.
 
Podsetimo, ministarka pravde Nela Kuburović rekla je ranije za "Novosti" da veruje da će se predlog zakona o poreklu imovine "u narednim danima" naći pred poslanicima Skupštine Srbije. Ona je navela da će se taj akt odnositi "apsolutno" podjednako na sve građane i ocenila da u njemu nema "nikakve političke odmazde". Više OVDE.
  • Branka

    12.02.2020 09:09
    Not too bad
    Milsim da ce ovo biti zanimljiv zakon u smislu da cu da prijavim direktora dp novi sad gas koji na klisi ima vilu. Potom cu da snimam razvoj dogadjaja posto prolazim tu svako jutro. Da zavoravih, to je ona zvezda sa youtube koji ne zna dve reci da sastavi. Izguglajte
  • w/e

    11.02.2020 23:43
    Korupcija
    Pre ce biti da se vidi ko je glup a ko poseduje imovinu preko raznih rodjaka i preduzeca.
  • Đe naš komunizam, ha

    11.02.2020 19:54
    Valjalo bi oteti štogod - pa podeliti članovima stranke, a?
    Ali, sve fino, da EU ne prigovori, da se ispoštuju takozvana prava.

    A kada sam ovde pisao, da ne uvode oni elektronsku evidenciju imovine d abi nama bilo dobro, već i da EU i oni mogu sve po zakonu da otmu - niste verovali.

    Jer, na sudu se ne može pojaviti neregistrovana imovina za otimanje.
    Samo ono što je po zakonu uknjiženo - to se otima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.