Ponovo lažni profil Zlatibora Lončara na društvenim mrežama

Lažni profil ministra zdravlja Zlatibora Lončara, sa kojeg se, kako navodi Ministarstvo, plasiraju neistinite i zlonamerne informacije, pojavio se na društvenim mrežama.
Ponovo lažni profil Zlatibora Lončara na društvenim mrežama
Foto: 021.rs
Ministarstvo u saopštenju dostavljenom Tanjugu navodi da je slučaj prijavljen nadležnim organima i da je podneta prijava, kako bi se sprečilo obmanjivanje javnosti i umanjenje kredibiliteta ličnosti i rada ministra Lončara.
 
Sa lažnog profila ministra zdravlja plasiraju se neistinite i zlonamerne informacije i, kako se navodi u saopštenju, krajnje uvredljivi komentari.
  • Lalo

    13.02.2020 14:12
    analfabeta
    Mene ne mogu da prevare, znam da je dotična persona nepismena, tako da sve i da hoće ne može imati profil na DM.
  • Krk u brk

    13.02.2020 13:14
    eks zaradio si sendvic za danas.
  • x

    13.02.2020 13:12
    y
    "... kako bi se sprečilo obmanjivanje javnosti i umanjenje kredibiliteta ličnosti i rada ministra Lončara."

    nit nu smeta, nit mu pomaže ni lažni ni pravi profil, taj se sam potrudio i za obmanjivanje javnosti i za kredibilitet, kako svoje ličnosti, tako i svog rada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija