MUP: Marihuana iz Jovanjice skladištena po propisima

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da su policajci koji su učestvovali u akciji zaplene narkotika na poljoprivrednom gazdinstvu "Jovanjica" u blizini Stare Pazove, "sve mere i radnje preduzeli u skladu sa zakonom, između ostalog i kada je reč o merenju prisustva količine THC-a u marihuani, i skladištenju zaplenjene droge".
MUP: Marihuana iz Jovanjice skladištena po propisima
Foto: Pixabay
MUP navodi da je u zaplenjenoj količini narkotika utvrđeno veće prisustvo THC-a od dozvoljenog za više od 0,3 odsto, o čemu je kako se navodi, obavešteno i nadležno Tužilaštvo za organizovani kriminal.
 
"Veštačenje je izvršeno u skladu sa naredbom nadležnog suda, a na predlog tužilaštva. Nakon sušenja zaplenjene marihuane ona je, na osnovu naredbe nadležnog suda, propisno upakovana i čuva se u posebno opremljenom skladištu u Policijskoj upravi za grad Beograd, kako je to predviđeno i zakonom", navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić upitao je ranije danas da li je obavljeno veštačenje zaplenjene marihuane, kako bi se utvrdio procenat sadržaja THC-a (tetrahidrokanabilnol, aktivni sastojak marihuane). On je upitao i kolika je vrednost zaplenjene indijske konoplje i koliko je tačno zaplenjeno, odnosno da li je količina ostala ista kao što je prvobitno saopšteno, odnosno 650 kilograma marihuane i 65.000 biljaka.
  • Brka

    15.02.2020 08:33
    Bravo
    Tako i treba po propisu... jer se zna da ce posle zavrsiti na ulici i ne sme do tada ni malo da izgubi na kvalitetu... sve po ps-u
  • Loliša

    15.02.2020 07:31
    Pandur: opa ovaj ima vutru kod sebe
    Ja: ne brinite, skladištio sam po propisima
  • Mojsije

    15.02.2020 00:07
    Od mama Perse
    Bravo! Naravno da je sve po propisu i mali Mitrović je vozio po propisu...sram vas bilo vi zavidni narode...da vas sram...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija