Vesna Dedić dala otkaz na RTS-u

Vesna Dedić, autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", dala je otkaz na Radio-televiziji Srbije.
RTS je saopštio da će se emisija "Balkanskom ulicom" emitovati na Prvom programu RTS-a do sredine aprila.
 
Kako je navedeno u saopštenju koje je preneo Blic, na inicijativu Vesne Dedić ona više neće biti deo RTS tima.
  • Olja

    09.03.2020 13:36
    Da bar ima materijala za emisiju na TV Podgorica, tipa: Niz Balkansku ulicu. Ali se tamo niko ne vraca. Cak ni Perovic.
  • Lala

    09.03.2020 10:29
    Da nisu novci ?
  • ile

    07.03.2020 13:28
    steta
    ako je ovo tacno nije trebala da da otkaz iz rts. na rts joj je najboje na najbolji javni servis u regionu bbc i rai jvaliteta.i je imala jedna od odicnih i kultih emisija. neka se varti na rts-u. nezam dali ce nastviti na tv i dai ce ova ista emisija voditi ali najboje i je na rts-u i gde da ode Ako nastvi na tv ja je necu gledati ja gledam samo rts.pozz iz Makedonije.. tako neka se vrati na rts-u ako je ovo istina a nadam se da nije.pozz rts je jedina kuca od ugeda 60 i kusur gidina koja cuva nasu kulturu. i Vesna ce svatiti da je pogresila i gle da ode ako nastvi na tv nece da bude ovako gledana kao na rts-u .greska velika. nadam se da ce da se vrti na rts-u.poz iz Makedonije .ovde mi gledamo samo rts i ne poistuvetujte rts sa vucicem ili nekoj partii.pozz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.