Još šest obolelih od virusa korona u Srbiji, ukupno 41

Virus korona potvrđen je kod još šest osoba u Srbiji.
Još šest obolelih od virusa korona u Srbiji, ukupno 41
Foto: Pixabay (ilustracija)
Četvoro se nalazi u kućnoj izolaciji sa lakšom kliničkom slikom, dok je dvoje zadržano na bolničkom lečenju, bez komplikacija i stabilnog opšteg stanja. 
 
Ukupno je u Srbiji od ove bolesti obolela 41 osoba, pokazuju najnoviji podaci Ministarstva zdravlja.
 
"Od poslednjeg izvešataja u petak, 13. marta, u 18 sati do jutros, 14. marta, u 8 sati, testirano je 17 osoba, od kojih je 6 bilo pozitivno, a 11 negativno na novi korona virus", navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja.
 
Do sada su na Institutu "Torlak" testirani uzorci 256 osoba.
 
Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatnih 20 brojeva telefona za sve informacije o virusu korona. Svi građani koji imaju određene simptome respiratornih infekcija, a koji su u prethodnom periodu boravili u području zahvaćenom virusom, mogu se informisati, prema mestu prebivališta, u vremenu od osam do 22h. Više pročitajte OVDE.
  • teribl

    14.03.2020 22:59
    SciFi komentar
    jutarnji pipači hleba su naj ugroženiji, i oni koje mrzi da peru ruke jer je voda hladna.
  • zorica

    14.03.2020 14:38
    korona
    Predsedniku srbije
    Poštovani,

    niste ni svesni da slušajući doktore i ne zatvarajući škole i fakultete okrećete protiv sebe građane Srbije. molim vas budite odlučni i učinite to. za sva što se bude u narednim danima dešavalo VAS će optužiti.
  • Crv

    14.03.2020 12:26
    Pametnjakovici
    Svi pametuju.
    Ako se bojite korone.
    Nemojete ici na poso.Napustite poso.Sedite u kuci ili stanu i ne izlazite iz istih.Ne idite u prodavnicu i kafice.Dok ne prodje virus 6 do 8 nedelj.Samoizolujte se i uzivajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija