Nacionalna služba za zapošljavanje obustavila direktan rad sa strankama

Nacionalna služba za zapošljavanje obustavila je neposredan rad sa strankama zbog uvođenja vanredne situacije.
Nacionalna služba za zapošljavanje obustavila direktan rad sa strankama
Foto: 021.rs
"Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja", navode u Nacionalnoj službi.
 
U ovoj službi mole poslodavce da ukoliko podnose zahtev za izdavanje/produženje radne dozvole, da to učine preko mejla na e-adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku "dokumenti/dozvole za rad".
 
Takođe mole sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije - telefon, mejl i drugo.
 
Kontakt telefoni i mejl adrese preko kojih svi zainteresovani mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici www.nsz.gov.rs i na ullaznim vratima svake filijale.
 
O svim promenama režima rada sa strankama, ova služba će blagovremeno informisati javnost.
  • sanja

    18.04.2021 01:46
    došla sam da se redovno javim na odredjeni dan u biro grocke.kompjuteri nisu radili i službenik mi je predložio da će on obaviti prijavljivanje čim prorade veze. kad sam se potom javila da se obavestim o sledećem terminu za prijavu rekao mi je da sam propustila termin za prijavu i da me brišu sa evidencije....
  • Aleksandar

    26.05.2020 10:52
    Postovani
    U nacionalnu sluzbu za zaposljavanje sam se trebao javiti radi dabvanja novog termina za prijavu. Posto sluzba nije radila zbog novonastale situacije, molim Vas da mi kazete kada da se javim .
    Ubnapred hvala
  • Dragana kostić

    08.05.2020 08:55
    Za prijavu na evidenciju
    Treba dase javim kako ću kad služba ne radi moram i muža i decu da prijavim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija