Otvoren kamp za 500 ljudi u Moroviću

U Moroviću kod Šida je otvoren šatorski kamp za smeštaj državljana Republike Srbije koji se vraćaju iz inostranstva, a nemaju prijavljeno boravište na teritoriji naše zemlje i za sve ostale putnike za koje lekari na granicama ocene da mogu biti zdravstveni rizik, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Ministarstvo odbrane sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i nadležnim sanitarnim službama određuje ko će ulaziti u kamp, u skladu sa procenom lekara.
 
Naselje šatorskog tipa u Moroviću može da primi do 500 osoba kojima će Vojska Srbije obezbediti zdravstvenu negu, smeštaj i ishranu.
 
"Molim sve građane da se pridržavaju uputstava, da slušaju nadležne organe i da na taj način zaštite i sebe, ali i sve druge građane", poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem obišao kamp.
 
"Vojska Srbije je uspostavila prihvatni kamp za sve one koji ili nemaju prijavljeno boravište na teritoriji Republike Srbije, a naši su državljani, ili sve one za koje naši lekari na granicama ocene da mogu da postanu zdravstveni rizik", objasnio je Vulin.
  • Janjičar

    19.03.2020 18:01
    Eh
    Otkud im ovi šatori
  • Yi

    19.03.2020 17:26
    500 ?
    a uslo ih na desetine hiljada .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.