Svi granični prelazi od danas zatvoreni, ukida se i međumesni autobuski prevoz

Svi granični prelazi od 8 časova zatvaraju se za drumski, železnički i rečni saobraćaj.
Svi granični prelazi od danas zatvoreni, ukida se i međumesni autobuski prevoz
Foto: 021.rs
Posle osam časova preko granice će moći samo transportni kamioni. 
 
Takođe, od 12 časova potpuno se ukida međugradski autobuski i železnički saobraćaj, a ostavlja se mogućnost za automobilski saobraćaj. 
 
Preduzeće "Srbija voz" saopštilo je da obustavlja polaske svih međunarodnih vozova i vozova u unutrašnjem saobraćaju koji polaze danas posle 12 časova. 
 
Predsednik Aleksandar Vučić je juče na konferenciji za novinare rekao da se u danima i nedeljama koje dolaze očekuje dalje ubrzano povećanje broja zaraženih od koronavirusa.
 
Prema podacima od juče, u Srbiji su registrovana ukupno 103 potvrđena slučaja virusa korona.
 
Na snazi je zabrana izlaska za lica starija od 65 godina u urbanim sredinama i za lica starija od 70 godina u ruralnim mestima. Takođe, važi i zabrana kretanja za sve u periodu od 20 časova do pet sati ujutru.  
  • @med.tehničar

    20.03.2020 14:11
    Dolazice vazduplohovima, tunelom kroz Frusku goru
  • med.tehničar

    20.03.2020 13:17
    kako do posla
    Veliki broj lekara i med.sestara dolazi iz Rume,Mitrovice....kako će oni do posla.Ne možemo mi iz Novog Sada non stop raditi a da oni sede kod kuće.Kako će se organizovati prevoz,isti je slučaj i sa ostalim radnicima....
  • About Plata

    20.03.2020 13:05
    @Prokopović
    Jednom novosadskom hirurgu je pre 2 godine ponu]ena plata od milion dolara godišnje, kao početna plata prilikom dolaska u Ujedinjene Arapske Emirate.
    Uveren sam da ste svesni nagrada koje se daju od strane operisanih iz UAR, mimo plate. Čovek je odbio, iz više razloga, prvi su bili razdvojenost od porodice.
    Čovek itekako nema veze sa vladajućom partijom.
    Dakle, nije sve u pej čeku.

    Za to vreme, ja sam bio ucenjen od strane drugog hirurga da platim 2 operacije da bih dobio jednu. Privatno. Naravno da sam istoh momenta zaboravio na operaciju, pa kako mi bude. Ne očekujem zbrinjavanje preko osiguranja.
    Dakle, nije sve ni u diplomi ni struci.

    Na kraju krajeva, sve je do čoveka, i onog po čemu će biti zapamćen kada ga više ne bude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.