Novosti: Lekar hospitalizovan u bolnici u Čačku prebačen na lečenje u Beograd

Jedan od devet hospitalizovanih pacijenata sa infektivnog odeljenja Opšte bolnice u Čačku prebačen je u ponedeljak popodne na Kliniku za infektivne i tropske bolesti u Beogradu.
Novosti: Lekar hospitalizovan u bolnici u Čačku prebačen na lečenje u Beograd
Foto: 021.rs
Kako nezvanično saznaju Novosti, reč je o lekaru sa odeljenja ortopedije, koji je imao veoma ozbiljne kliničke slike infekcije korona virusom.
 
Osim ovog pacijenta, još njih dvoje je sa ozbiljnijim respiratornim problemima.
 
Na odeljenju pedijatrije čačanske bolnice, navode u ovoj ustanovi, nema hospitalizovane dece sa znacima korona infekcije.
 
U prijemno-trijažnoj ambulanti Ljubić iz dana u dan raste broj ambulantnih pregleda osoba sa povišenom temperaturom i respiratornim tegobama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.