VIDEO: Beogradski sajam se pretvara u privremenu bolnicu, vojska postavlja 3.000 kreveta

Vojska je počela da postavlja bolničke krevete u najveću halu Beogradskog sajma, a nakon što je juče najavljena promena strategije testiranja građana na virus korona.
Predsednik Srbije je najavio da će se početi sa masovnim testiranjima, kao i da će svi koji budu pozitivni na virus korona biti hospitalizovani.
 
U hali Beogradskog sajma pripadnici Vojske trenutno postavljaju 3.000 kreveta. Ovde bi trebalo da budu smešteni oni pacijenti sa lakšom kliničkom slikom.
 
 
U Novom Sadu se kao dve lokacije na kojima će biti privremene bolnice spominju Spens i Novosadski sajam.
  • Ana

    25.03.2020 17:40
    The best president
    Ovi komentari su samo DOKAZ LJUDSKE nezahvalnosti COVJEKU -PREDSJEDNIKU KOJI zaista brine o svom narodu.LJudi brinu o komarcima I mjestu gdje bi bilo bolje da se pimocna bolnica postavila NAJVECE POHVSLE ZA PREDSJEDNIKA KOJI SE ZAISTA TRUDI DA PIMOGNE SVOM
    NARODU I DRZAVI
  • Тале

    24.03.2020 17:14
    Да ли је СПЕНС паметан избор..

    Веле неки који су радили на СПЕНС-у да је пун комараца! Мислим да онда није паметно да се тамо "натрпају" болесници са преносивим болестима. Колико знам тамо има нека централна клима, која није вероватно тако "добра" као на ВМА где су рекли да због такве климатизације нису погодни...
  • Vlada

    24.03.2020 16:49
    Neznam zasto se lozite na ovo...pa ovo je u sadasnjem trenutku, psiholoski trik, da se "zapreti" narodu da bude disciplinovan i da postuje mere vlasti, kako se ovo ne bi upotrebilo. Sa druge strane, ovo je i realan scenario ako ne daj Boze dodje do naglog buma u broju zarazenih, i tada nikome nece biti bitan mokri cvor i vojnicko cebe, nego izbor dali ces dobiti min medicinske nege i nadzora ili ces sam, pa sta ti Bog da. Ovde nece biti smestani zdravi ljudi, vec samo oni koji su vec inficirani sa blagim simptomima, drugim recima ovo je "humano-prisilni" karantin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija