Podaci o broju obolelih i građana u samoizolaciji u Srbiji dostupni svima

Predsednica Vlade Ana Brnabić je na tviteru saopštila da su od danas svima dostupni podaci o broju osoba pozitivnih na virus Covid-19 po opštinama, kao i o broju građana koji su u samoizolaciji.
Podaci o broju obolelih i građana u samoizolaciji u Srbiji dostupni svima
Foto: 021.rs

Ona je dodala i da će podaci biti redovno ažurirani i dostupni na sajtu covid19.data.gov.rs.



Predsednica Vlade je navela i da su ovo uradili zajedno sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade.



Za sada je pristup sajtu otežan zbog velike posete, ali se vidi da u Beogradu ima 127 obolelih, Valjevu 41, Nišu 35, Novom Sadu 15, Ćupriji 13, Kruševcu i Čačku po 10, Kragujevcu osmoro, Kikindi šestoro, Vranju petoro.  Na sajtu se navodi da u Vranju ima 4 obolela, dok u Zrenjaninu, Aranđelovcu i Užicu ih ima po troje, a Pančevu, Lučanima i Zaječaru po dvoje zaraženih.

Po jedan oboleo je iz Sombora, Bačke Topole, Subotice, Temerina, Sremskih Karlovca, Sremske Mitrovice, Stare Pazove, Požarevca, Velikog Gradišta, Velike Plane, Svilajnca, Gornjeg Milanovca, Kraljeva, Vrnjačke banje, Sjenice, Paraćina, Bele Palanke, Dimitrovgrada i Leskovca.

  • Pers

    29.03.2020 12:12
    Gastabajteri
    Spisak ljudi koji moraju biti u izolaciji javno objaviti da gradjani mogu pomoci
  • stevica

    25.03.2020 18:53
    Ime
    I ja mislim da bi trebalo imati uvid u imena zarazenih jer se do sada pokazalo da mnoge zabole guza za to sto ce potencijalno zarziti jos ko zna koliko ljudi.
  • gaga

    25.03.2020 18:21
    Misljenje
    Misljenja sam da bi u svakom gradu trebalo biti objavljena imena zarazenih.Zbog sigurnosti,da bi znali skim smo bili u kontaktu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.