Čarter let za državljane SAD koji žele da se vrate u Ameriku

Američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri objavio je na svom tviter nalogu poziv državljanima Sjedinjenih Američkih Država da se sutra u podne organizuje specijalni čarter let kojim mogu da se vrate u Ameriku, ako žele.
Čarter let za državljane SAD koji žele da se vrate u Ameriku
Foto: 021.rs

"Pažnja Amerikanci: ako ste u Srbiji i pokušavate da nađete način da se vratite u SAD, moj tim je uredio specijalni čarter let koji poleće u podne 26. marta iz Beograda, a destinacija je Los Anđeles", napisao je Godfri.

"Morate brzo reagovati i kontaktirati ambasadu na linku", napisao je Godfri i ostavio neophodne podatke.

U upozorenju se navodi da će mesta u avionu biti pre svega rezervisana za američke državljane, članove njihovih porodica, uključujući i one sa identifikovanim zdravstvenim brigama, za one oni koji imaju legalan boravak u SAD, a onda i za ostale ako bude slobodnih mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija