Novo radno vreme prodavnica Univerexporta, rade sat vremena duže

Prodavnice Univerexporta i Trgoprometa će od petka, 27. marta, raditi po novom radnom vremenu, od 7 do 16 časova, uključujući i prodavnicu u TC Promenada.
Novo radno vreme prodavnica Univerexporta, rade sat vremena duže
Foto: 021.rs
Ovo je odlučeno kako bi potrošači imali dodatni sat vremena za obavljanje kupovine, a sve u okviru dozvoljenog vremena za boravak van kuće koje je trenutno do 17 časova. 
 
Za lica starija od 65 godina u nedelju 29. marta u periodu od 4 do 7 časova, biće otvorene 83 radnje Grupe Univerexport: 57 Univerexport prodavnica u svim gradovima Vojvodine i Beogradu i 26 prodavnica Trgoprometa. 
 
Svi detalji o radnom vremenu mogu se pronaći na sajtovima Univerexporta i Trgoprometa.www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs. Istovremeno u nedelju, 29. marta, početak rada prodavnica za lica koja imaju manje od 65 godina će biti od 8 časova, kako bi se dezinfikovali prostori.
 
"Namirnica ima dovoljno i ulažemo sve napore da objekti u svakom trenutku imaju u ponudi sve što je neophodno potrošačima, posebno u kategorijama najtraženijih namirnica, kao što je poslednjih dana – svež kvasac, a kojeg u svim radnjama Grupe Univerexport ima u prodaji. U ovom trenutku izuzetno je važno poštovanje svih bezbednosnih mera i preporuka, kao i držanje minimalnog rastojanja od 2 metra u odnosu na ljude u neposrednoj blizini. Sa velikom pažnjom se vodi računa o maksimalnom broju ljudi unutar prodavnice, dezinfikovanju prostora i opreme, zaštitnoj opremi za prodavce (plexi barijere na kasama, maske, rukavice, gelovi za dezinfekciju ruku) i poštovanju svih mera koje propiše Vlada Republike Srbije", saopštavaju u Univerexportu.
 
Radno vreme od 7 do 15 časova zadržava se u Univerexportovim objektima u Srbobranu (Cara Lazara 12), Bečeju (Petefi Šandora 2), Bačkom Gradišut (Glavna 10), Kuli (Maršala Tita 333). Od 7 do 15:30 časova radiće dva Univerexportova objekta u Sremskoj Mitrovici (Đure Jakšića 1 i Svetog Stefana 32).
  • Živi bili

    26.03.2020 19:11
    Moram da pohvalim Univerexport.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija