Državni sekretar Branislav Blažić je na respiratoru

Državni sekretar Branislav Blažić, koji je pozitivan na virus korona, priključen je na respirator i njegovo stanje je stabilno, izjavio je ministar zaštite životne sredine Goran Trivan.
On je rekao da je u stalnom kontaktu s Blažićevom porodicom, ali i sa lekarima Infektivne klinike u Beogradu, gde je smešten državni sekretar.
 
"U stalnom sam kontaktu s porodicom, svi članovi njegove porodice su dobro. Nadam se da će se brzo oporaviti, celo ministarstvo je svim srcem uz državnog sekretara", kazao je Trivan.
 
Upitan kakva je situacija u tom ministarstvu i da li su zaposleni uplašeni, on je rekao da su prostorije ministarstva dezinfikovane.
 
"Zaposleni koji su bili u kontaktu s državnim sekretarom odmah su upućeni u izolaciju, s obzirom na to da je sada već 17. dan posle rizičnog kontakta. Svi su dobro i nemaju simptome", naveo je Trivan.
 
Blažić je iz Kikinde, grada koji je jedno od žarišta epidemije virusa korona u Srbiji, ali već godinama živi i radi u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija