Stefanović: Do sada 667 krivičnih prijava zbog kršenja mera samoizolacije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je do sada podneto 667 krivičnih prijava zbog kršenja obavezne mere samoizolacije od 28 dana koja se izriče ljudima prilikom povratka iz inostranstva.
Stefanović: Do sada 667 krivičnih prijava zbog kršenja mera samoizolacije
Foto: 021.rs

On je za Radio-televiziju Srbije naveo da se 117 osoba nalazi u posebnim pritvorskim jedinicama namenjenim za sve one koje krše uredbu koja propisuje samoizolaciju, i podsetio da su juče izrešene prve kazne za to, u rasponu od dve ipo do tri godine.

Ministar je naveo i da je samo sinoć pronađeno 138 osoba koje su kršile policijski čas, njima su mahom napisane prekršajne prijave.

Stefanović je takođe ocenio da se gradjani sada ponašaju „disiplinovanije“ u poštovanju mera tokom vanrednog stanja, kao i da je zbog zabrane izlaska na ulicu u večernjim časovima smanjena stopa kriminaliteta.

  • Zos

    29.03.2020 08:02
    Fudbaler
    Ima li prijave protiv fudbalera iz Španije, koji je među prvima pobegao iz karantina?
  • E

    28.03.2020 15:18
    Sto
    Nisi bio tako brz i efikasan u hvatanju lopurdi i profitera-aaaa da—-znamo zasto
  • Stanoje

    28.03.2020 11:29
    A još uvek nema krivične prijave zbog Krušika, Jovanjice, Babića.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.