Preminuo predsednik Skupštine grada Valjeva, nije potvrđeno da je od virusa korona

Predsednik Skupštine grada Valjeva i istaknuti funkcioner i osnivač Socijalističke partije Srbije preminuo je juče u 68. godini života.
Ilić je umro u popodnevnim časovima kao pacijent Klinike za pulmologiju Kliničkog centra Srbije. Za sada nije potvrđeno da li je Ilić preminuo od posledica virusa korona.
 
Milorad Ilić rođen je u Valjevu 1952. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Valjevu, a diplomirao je na Pravnom fakultet u Beogradu 1975. godine.
 
Bio je prvi čovek Valjeva u vreme NATO bombardovanja i jakog zemljotresa sa epicentrom u Mionici, u kojem je teško pogođen valjevski kraj. Kao istaknuti član SPS-a Ilić je u svojoj dugoj političkoj karijeri bio na istaknutim funkcijama u Gradu, a u jednom periodu bio je i pomoćnik ministra za saobraćaj.
 
Funkciju pomoćnika gradončalnika Valjeva obavljao je od 2014, a od 2016. godine predsedavao je valjevskim parlamentom. Nalazio se na odborničkoj listi SPS-a u Valjevu na predstojećim izborima.
  • xy

    04.04.2020 16:06
    lazi
    sto se vise krije istina, to je laz sve veca,zasto nigde nemozemo procitati ko je i koliko umrlo u valjevu,iako je i predsednik rekao da se objavljuje ili je veliki sef ipak veci...
  • Verica

    29.03.2020 11:09
    Znamo sa kim imamo posla
    Vlast će na sve načine da negira smrtnost od koronavirusa. Time pokazuju svoju "uspešnost" u srednjevekovnim merama i karantinu!
  • hm

    29.03.2020 11:04
    ako mogu novinari da istraže šta je to bilo u valjevu!? razni komentari sa raznih strana..
    "Prvi slučaj koronavirusa u Valjevu je zabeležen 14. marta. Broj se uvećavao za čak osam u toku jednog dana, da bi već u sredu bilo 46 zaraženih. Tu nešto nije u redu i u Valjevu to svi znaju, ali niko ne sme da govori o tome šta se ovde događa. A mi ćemo stvarno biti Wuhan, jer pored proslave na kojoj su se ljudi zarazili, treba podsetiti i na to da je Vučić bio početkom marta u Krušiku ispred 1.000 ljudi, da se slavio Osmi mart, a da nas niko nije obavestio niti upozorio kada je virus stvarno otkriven”," https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/region/valjevo-je-zbog-krusika-srpski-wuhan-543166

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.