Javni čas vežbanja od ponedeljka na RTS-u

"Javni čas vežbanja i sporta" počinje da se emituje u ponedeljak, 30. marta. a vežbe će izvoditi profesionalni treneri i stručnjaci.
Javni čas vežbanja od ponedeljka na RTS-u
Foto: Pixabay
Školarci trenutno čas fizičkog imaju na Trećem programu RTS-a, a od ponedeljka uz javni servis moći će da vežbaju i ostali.
 
Ova specifična rekreacija prilagođena je svakoj starosnoj kategoriji, prenosi RTS.
 
"Cilj nam je da dopremo do svih ljudi, da razumeju koliko je važno da se bavimo rekreacijom i u ovakvim uslovima i da možda i oni koji se do sada nisu bavili rekreacijom, kroz ovaj vid programa, počnu to da rade i da shvate koliko je to važno", rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.
 
On uverava javnost da je plan napravljen u saradnji sa strukom. Nada se da će ovaj vid vežbanja opstati i nakon epidemije korona virusa.
  • Orko

    29.03.2020 15:45
    Kul
    RTS ce sada jos napraviti i gledljiv program.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija