Prijave protiv više od 300 starijih građana zbog izlaska na ulicu

Direktor policije Vladimir Rebić kazao je da su do sada procesuirane 1.253 osobe zbog kršenja policijskog sata i 678 građana zbog neprimenjivanja mere samoizolacije.
Prijave protiv više od 300 starijih građana zbog izlaska na ulicu
Foto: 021.rs
On je naveo da je "dnevno konstantan broj" osoba koje ne poštuju mere Vlade i da između 100 i 120 ljudi krši policijski čas, među kojima je 40 starijih od 65 godina.
 
Rebić je za televiziju Prva rekao da su do sada procesuirane 303 osobe starije od 65 godina koje su prekršile meru neizlaska iz svojih domova.
 
Prema njegovim rečima, broj krivičnih prijava je smanjen "barem za četvrtinu" u odnosu na početak vanrednog stanja.
 
Direktor policije je podsetio da policijski čas vikendom počinje u 15 časova.
  • Vlada

    29.03.2020 16:53
    @Stanislav
    Predlazem da pogledas predstavu Radovan 3. Ima jedna divna replika Zorana Radmilovica koja je idealan komentar na ovu tvoju bljuvotinu.
  • Svemirska policija

    29.03.2020 15:06
    Jahači magle
    Samo penzionere mogu i da uhvate.
  • smešno

    29.03.2020 15:04
    Djilasovi botovi u ofanzivi sticanja jeftinih političkih poena na uštrb zdravlja i života gradjana. Da nije žalosno bilo bi smešno. Pozivati ovako gradjane na kršenje zakona u formi komentara, stvarno je izraz ničeg drugog do očaja. Ostavite politiku za posle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.