Policijski čas danas od 15 časova

Danas od 15 časova zabranjeno je kretanje svim građanima, i to do 5 sati ujutru.
Policijski čas danas od 15 časova
Foto: 021.rs
Ta mera Vlade Srbije važiće samo vikendom.
 
Vlada Srbije je juče uvele dodatne mere - boravak van doma vikendom je dozvoljen do 15h i više nije dozvoljena večernja šetnja pasa. 
  • Nikola

    29.03.2020 20:11
    Super. Valjda će shvatiti da ako nastave da se tvrdoglave neće ni izlaziti iz kuća.
  • sasa

    29.03.2020 19:54
    sasa
    Moramo se pridrzavati mera.Odgovornost na prvom mestu
  • jovana

    29.03.2020 19:26
    KOMENTAR
    Bravo za Vladu Republike , donosi drasticne mere sve u cilju da zastiti koliko toliko svoje gradjane sa ciljem da se spreci Italijanski scenario .... Moramo pobediti nevidljivog nepriatelja ... Zivela Srbija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.