Kon: Podržaću sve do dvadesetčetvoročasovnog zatvaranja

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da struka podržava svaku odluku koja se odnosi na smanjenje kontakata.
Kon: Podržaću sve do dvadesetčetvoročasovnog zatvaranja
Foto: FoNet
Kako je izjavio, on će podržati sve do dvadesetčetvoročasovnog apsolutnog zatvaranja, jer "ulazimo u dane kada je u drugim zemljama naglo rastao broj obolelih, a kasnije i broj umrlih".
 
"Nemojmo da gledamo samo ovaj trenutak, treba da gledamo unapred, a onda odlučujemo vrlo energično. Ova situacija je izazov za sve nas, mi smo u jednom ratu, ovo jeste ratno stanje", istakao je Kon i poručio da tu nema više prenemaganja.
 
Naveo je da on lično podržava sve što se odnosi na smanjenje bilo kakvog kontakta i da će struka stati iza toga. 
 
"Konretno za puštanje i izlazak pasa, direktno smo pitani i mi smo rekli da može", rekao je, ali dodao da su se pojavile zloupotrebe u tom periodu između osam i devet i da svaka mogućnost zloupotrebe nečega što je dato u najbolje moguće svrhe nema veze sa strukom.
  • Trabant limuzina

    29.03.2020 23:19
    Pa znaci Vodja ce ipak onda moci da izlazi jer njegov radni dan traje 25'26 sati, a u Kolubari ce imati sat da se prosetaju, posto je i kod njih onomad trajao 25 sati.....
  • A

    29.03.2020 20:50
    Sta
    Da jedemo ludaci-noge od stolice?
  • Ivana

    29.03.2020 20:45
    Alo?
    Treba ziveti i posle ovoga!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija