Vulin: Devet vojnika obolelo, u samoizolaciji njih 642

Devet vojnika je obolelo, dok se u samoizolaciji zbog virusa korona nalaze 642 vojnika i njihovo stanje se prati, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin: Devet vojnika obolelo, u samoizolaciji njih 642
Foto: 021.rs
Vulin je za Pink rekao da su svi oboleli vojnici dobro i oporavljaju se, a da su zaraženi vojnici radili sa građanima na severu naše zemlje, prilikom kontrole granice.
 
On je za Pink rekao da vojska ima dovoljno ljudstva i tehnike da ispuni svako naređenje kriznog štaba.
 
Odgovarajući na kritike zašto je vojska na ulicama, on je istakao da se vojska izvodi kad je najteže, "a sada jenajteže".
 
"Ko bi čuvao karantine, sve bolnice, obezbeđivao ishranu, pomagao policiji", zapitao je Vulin.
 
Govoreći o karantinu na Beogradskom sajmu, on je poručio da će tamo biti "vojnička disciplina" i svaki sat je isplaniran, od ustajanja između 6 i 6:30 časova, do odlaska na spavanje u 22 časa.
 
Vulin je najavio da će u borbi protiv virusa korona hale na Novosadskom sajmu biti stavljene u funkciju u utorak. Kako je izgledala priprema Novosadskog sajma u kojem će biti smešteno oko 1.000 pacijenata sa lakšom kliničkom slikom, možete pogledati OVDE.
  • Vlada

    30.03.2020 12:09
    Propast
    Naravno da su se zarazili kada ste ih stavili da budu portiri na ulazu u bolnice.Vojska treba da spreci da niko ne udje ili izadje iz karantina,a ovo je van pameti.
  • LoKaLnO TaNdRkAlO

    30.03.2020 12:01
    Studija o efikasnosti maski
    Dobro sad znamo koliko zapravo maske i rukavice stite od virusa.

    Jadni ljudi, postali su zamorcici.

  • High ISO

    30.03.2020 11:00
    Hvala nezvanicnim nacinima informisanja pa smo videli kako se u vojsci nosi maska tako da ovo ne cudi. Oni nisu imali staresinu da im objasni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija