Ivanović: Na severu Kosova se ne poštuje zabrana kretanja, organizovana svadba s 300 zvanica

Direktor zdravstvenog centra u severnom delu Kosovske Mitrovice Milan Ivanović ocenio je da se širenje virusa korona na severu Kosova može dovesti u vezu sa nepoštovanjem mera zabrane javnog okupljanja.
Ivanović: Na severu Kosova se ne poštuje zabrana kretanja, organizovana svadba s 300 zvanica
Foto: Pixabay
Kaže da je samo na jednom venčanju bilo oko 300 zvanica, pa se očekuje da će broj zaraženih sa sadašnja tri biti povećan.
 
Ivanović je za RTS rekao da je stotinak ljudi u izolaciji i najavio da će početi masovnije testiranje.
 
On je najavio da će se teži slučajevi zaraze virusom korona upućivati u regionalne centre u Srbiji.
  • Mia

    30.03.2020 16:42
    !!!
    Krše pravila, nisu se samoizolovali, svesno se izlažu riziku i onda će dolaziti na lečenje u Srbiju i zauzimati mesta u bolnicama?!
  • Novosadjanin

    30.03.2020 10:58
    Dovesce ih u SRB. Pa ce koristiti respiratore nekog pacijenta iz SRB koji ima vise od 65g. Ukoliko nema respiratora za mene, a mi bahato poklanjamo dodiku ili milu, ostavicu u amanet da neko tuzi vlast koja je to uradila. Nije Novak donirao dodiku! Nije Ana kupila mili ni dodiku! Kupili su za SRB, tu su im roditerlji, rodbina. I te respiratore, bilo crni fondovi ili beli, kupuju se od nasih sredstava. Meni dodik nikada nije pomogao u SRB. Prodaje stanove da nasa deca nemaju sanse da ih kupe po toj ceni. Postujem sve donete odluke, molim se da sve ovo prodje i mimoidje nas ALI........ Neka doktori prvo stave nase pacijente na respiratore pa ako ostane stogod ovima sa svadbe. Jos neka im i naplate bahatost.
  • Milica

    30.03.2020 10:04
    Samo neka se oni bahate i vesele pa posle svi u Srbiju na lečenje, da zauzmu mesta u bolnicama u Srbiji!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija