Krivična prijava protiv mladića iz Niša, metalnom šipkom napao čoveka nakon svađe

Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv mladića (23) iz tog grada zbog toga što je metalnom šipkom naneo teške povrede muškarcu (49).
Krivična prijava protiv mladića iz Niša, metalnom šipkom napao čoveka nakon svađe
Foto: 021.rs
Do napada je došlo nakon što su se njih dvojica verbalno sukobili zbog nesporazuma u saobraćaju.
 
Protiv mladića će biti podneta prijava za nanošenje teške telesne povrede.
  • Markov Ivan

    31.03.2020 19:43
    Cetinjska ulica 44
    Dobice par meseci uslovne kazne. Zasto? Zato sto su pravnici i advokati dali zakletvu da ce posteno moralno i savesno braniti kliente. To sto ce ih poducavati kako da lazu, kako da se izvlace kako da otkazu rocista po 5 puta pa onda dva ili 3 odrze, pa se sudije dogovore kad opet da otkazu da bi svi zaradjivali godinama. Mene su braca napala na Detelinari 5 godina sudjenja preko 1 milion troskova na obe strane a kad sam shvatio da je to sve organizirana farsa na sudu sa advokatima tuziocima otkazao sam advokatima. Sramota i sprdacina od pravosudja u Novom Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.