Danas stiže još šest aviona sa medicinskom pomoći iz Rusije

Na vojni aerodrom u Batajnici danas se očekuje još šest aviona iz Rusije sa medicinskom pomoći za borbu protiv epidemije koronavirusa.
Danas stiže još šest aviona sa medicinskom pomoći iz Rusije
Foto: Pixabay
Juče je u Beograd iz Rusije stiglo pet aviona s pomoći.
 
Rusija, u kojoj je do sada registrovano vise od 4.000 slučajeva zaraze virusom KOVID-19, već je isporučila slične pošiljke Italiji i SAD.
  • sasa

    05.04.2020 01:26
    sasa
    Hvala braco Rusi.Vasa pomoc nam puno znaci
  • Fizika

    04.04.2020 20:19
    @WE
    U pravu ste. Normalno bi bilo da su se spakovali i bez ikakvog poziva ili pitanja samo doleteli i sleteli na vojni aerodrom u drugoj državi kao što to radi svaka normalna država na ovom svetu, umesto što su kao nazadna, varvarska država kakva jesu prvo sačekali da zatražimo pomoć pre nego što su nam poslali ono što smo ih zamolili da pošalju.
    Slažem se i da su poslali skoro prazne avione, svi znamo da zapadne zemlje prvo kompresuju pomoć na gustinu crne rupe kako bi avionima koji normalno ponesu 100 tona mogli poslati 100 milijardi tona pomoći, ali zapadne zemlje to mogu jer kontrolišu međunarodni sistem mera te kada šalju svoju pomoć privremeno stave van snage zakone fizike, što zbog sankcija Rusija nije u mogućnosti. Zato i vidimo da su nam poslali 6 aviona pomoći umesto samo jedan sa pomoći koja je kompresovana, dok smo iz EU za sada dobili 0 aviona, ali to je samo zato što je besmisleno da troše gorivo za let dok ne sakupe tih 100 milijardi tona da nam pošalju, a poslednje što sam čuo je da su sakupili tek 46 milijardi tona pomoći za Srbiju tako da je taj evropski avion još uvek poluprazan.
  • WE

    04.04.2020 19:53
    Rusija se tek sada setila kada su shvatili da ce izgubiti dominaciju nad Srbijom. Salju skoro prazne avione. Sada su se pokazali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija