Beogradska Štark arena postaje privremena bolnica sa 1.500 kreveta

Ministar odbrane Srbije, Aleksandar Vulin, danas je posetio pripadnike Vojske koji postavljaju krevete i pripremaju privremene bolnice u beogradskoj Štark areni za obolele od Covid 19.
Ministar je rekao da će postavljanje svega što je potrebno na prvom nivou te hale ubrzo biti završeno.
 
Govoreći o pripremi Arene za privremenu bolnicu, naveo je da je tu planirano postavljanje oko 1.500 kreveta: na prvom novou 350, po ložama i galerijama još više od 800, a ukoliko bude potrebno, postoji još jedna manja sala gde će biti kreveti.
 
"U Areni će biti obezbeđena medicinska briga 24 časa dnevno, a ovde je čak lakše nego u drugim halama, jer već postoji veliki broj tuševa i toaleta", rekao je Vulin.
  • Mad Hatter

    05.04.2020 09:33
    Botulitima ističe vreme pa moraju da se nagrabe sendviča dok tiranija traje pod vladaocem.
    Imam utisak da će u neko kratko vreme nešto da pukne i vladalac sa klikom će morati da bega.
    Mnogo je ljudi besno ali ne toliko zbog ove pandemije nego zbog nesposobnosti ovih morona na vlasti koji da nemaju savetnike iz Kine i Nemačke ne bi bili u stanju ni tri narcrtane ovce da saćuvaju. Ajmo botuliti, cepajte minuse je drugo ni ne umete.
  • Gordana

    05.04.2020 07:44
    Pre svega mislim da je ovo krajnje dobra mera za kontrolisanje koronavirusa, Moramo svi da shvatimo koliko je situacija ozbiljna, kako se kaže zlo netrebalo, ali moramo biti spremni na sve.
  • Ana

    04.04.2020 22:30
    botovi
    @Zvonko

    eno ga onaj sto ide okolo i vice kako nije iz nikakve stranke, ali mora ipak da pohvali vlast...

    na onom komentaru su bio Stanislav. jel? sad si Zvonko? sta ces sutra biti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija