Šarčević: Troje savetnika u Ministarstvu prosvete pozitivno na virus korona

Aleksandar Pajić, posebni savetnik u Ministarstvu prosvete, kao i još dvoje nižih savetnika zaraženi su korona virusom, potvrdio je ministar prosvete Mladen Šarčević.
Pajić se, prema njegovim rečima, nalazi u KBC Dragiša Mišović, dok preostala dvojica zaposlenih u Ministarstvu prosvete imaju lakše simptome.
 
"Pajić je jak. Imao je simptome ranije, ali nije išao da se testira, morao sam da ga nateram. Javili su mi da je pozitivan i da ima teže simptome. Prvo je bio u bolnici u Šapcu, a potom je prebačen u KBC Dragiša Mišović. Sada je na nekom aparatu, nosi masku za kiseonik", rekao je Šarčević za Nova.rs.
 
Ministar je dodao da su ostali zaposleni dobro, da na posao dolazi manji broj njih, kao i da se pridržavaju mera distanciranja.
 
Šarčević je rekao da je on dobio nalog od premijerke da radi uglavnom od kuće jer ima bubrežnih i problema sa pritiskom.
  • hoh

    05.04.2020 13:10
    DSM
    zanimljivo, a kojim se aktivnostima bavio? mislim da nije nebitno, pošto imamo digitalnu Srbiju, digitalnu školu, digitalni čas, možda imamo i poludeli digitalni virus?
  • Pera

    05.04.2020 13:03
    Sns sotone
    Za njega ekspresno testiranje i rezultati a ljudi sa sajma strajkuju jer nema testova i nestali rezultati..ajmo botovi bog ce vam suditi za svaki minus

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.