ANKETA Verujete li da ćete dobiti obećanih 100 evra pomoći?

Svaki punoletni građanin Srbije trebalo bi da dobije 100 evra pomoći u okviru mera Vlade Srbije za oporavak od krize izazvane virusom korona.
ANKETA Verujete li da ćete dobiti obećanih 100 evra pomoći?
Foto: Pixabay
Najavljene mere Vlade Srbije o pomoći građanima, ali i privredi, izazvale su brojne reakcije, a ekonomisti su raspravljali o mogućnosti realizacije takvih mera, ima li država novca za sve što je obećano ili ne. 
 
Međutim, nije ovo prvi put da se građanima obećava da će im novac "pasti sa neba". Na najavu predsednika Aleksandra Vučića da će svi punoletni građani dobiti po 100 evra, mnogi su se prisetili i sličnog obećanja bivšeg ministra ekonomije Mlađana Dinkića, koji je obećavao čak 1.000 evra, što se završilo samo na rečima.
 
U anketi odgovorite na pitanje da li verujete da ćete dobiti obećanih 100 evra pomoći, a u komentarima nam napišite na šta biste ih potrošili.
 
 
  • Tito

    22.04.2020 13:27
    Botovi
    Koliku platu primaju botovi oni i onako rade od kuce, a rade to toliko providno da ovo nije normalno. Samo targetirani kometari imaju 500 i vise minusa zato sto pljuju režim. 100 eura ili bilo kakvu manipulatorsku pomoc cu da zapalim na trgu republike pošto je to uvreda za inteligenciju normalnog gradjanina, problem je sto bi se pola drzave naguzilo i za djordja fajferta.
  • Jasmina

    18.04.2020 17:38
    mimasis@gmail.com
    Verujem.
  • N. N

    16.04.2020 19:52
    100eur
    Ja cu s mojih 100eur kupiti avionsku kartu. Bezite odavde dok mozete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija