Smenjen drugi čovek Novog Pazara, rekao da je poseta Vučića bila deo političke kampanje

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac razrešio je dužnosti pomoćnika gradonačelnika Emira Ašćerića.
"Smatram da je nedopustiovo da u ovom trenutku bilo ko politizuje apsolutno svaki napor koji se čini na prevazilaženju trenutnog stanja i zbog toga sam jutros doneo odluku da u skladu sa Statutom Novog Pazara razrešim dužnosti Emira Ašćerića, dosadašnjeg pomoćnika gradonačelnika", navodi se u saopštenju Biševca.
 
On je pozvao Stranku demokratske akcije, iz koje dolazi Ašćerić, da predloži drugog kandidata za ovu funkciju.
 
Ašćerić je jučerašnju posetu predsednika Aleksandra Vučića Novom Pazaru i pomoć u vidu respiratora lokalnoj bolnici nazvao političkom kampanjom.
 
"Ne nasedamo na ovakve političke fazone", napisao je on na svom profilu na društvenoj mreži. "Odlično prepoznajemo da se bavi više sobom i politikom, nego rešavanjem krize", naveo je Ašćerić i zapitao zašto su respiratori za Novi Pazar "pomoć", a za druge bolnice u Srbiji - redovno opremanje.
 
 
U odgovoru na ovo gradonačelnik Biševac navodi da je jučerašnja poseta Vučića Novom Pazaru za taj grad značila puno.
 
"Oni koji to neće da shvate sigurno nisu dobronamerni i samo žele da ovu plemenitu i dobru akciju omalovaže i iskoriste je za svoje sitne stranačke poene", navodi Biševac.
 
Svaki pojedinac, ističe on, ima pravo da u svoje lično ime i ime političke opcije kojoj pripada priča šta god hoće i kad god hoće, ali je neprimereno to činiti sa pozicije pomoćnika gradonačelnika i na taj način unositi zabunu u javnost.
 
"Novi Pazar, kao i ceo svet, preživljava jednu od najvećih kriza u svojoj istoriji. Zbog toga mislim da ovo nije ni vreme ni mesto za politička prepucavanja. Ovo je vreme kada treba da svi ujedinjeni pokušamo da odbranimo ovaj grad i sačuvamo živote svih naših ljudi", zaključuje Biševac.
  • :)

    10.04.2020 21:48
    @Teodor
    “Gde su drugi političari sad kad je najteže!”

    Мора да се шалиш?
  • Jogurt respiratori

    08.04.2020 20:50
    Botovska čajanka
    Svedoci smo najgore funkcionerske kampanje koju je Srbija ikada videla, i to ne samo od strane jednog čoveka već svakog SNS funkcionera u svakom mestu i svakom smislu.
  • barbara

    08.04.2020 16:01
    psihijatrija
    DiKTATURA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija