Leskovac novo žarište virusa korona, zaražene 62 osobe

Na teritoriji Leskovca do sada su inficirane 62 osobe, što je dvostruko više zaraženih nego juče.
Leskovac novo žarište virusa korona, zaražene 62 osobe
Foto: 021.rs
U Jablaničkom okrugu ukupno je zaraženo 67 ljudi. Zaražen je i veliki broj zdravstvenih radnika, njih 23, a od toga je njih 18 iz leskovačke opšte bolnice i pet iz "Doma zdravlja".
 
Najveći problem predstavlja Infektivno odeljenje koje je praktično desetkovano, piše RTS. Na tom odeljenju su, kako navodi direktor bolnice Nebojša Dimitrijević, ostali da rade samo jedan specijalista, jedan specijalizant i dva tehničara.
 
Inače oko 200 radnika "Jure" jutros je protestovalo ispred zgrade te fabrike u Leskovcu jer nisu hteli da rade zbog pogoršanja epidemiološke situacije u toj kompaniji. U "Juri" je inficirano sedam radnika, a čak 300 ih je u izolaciji. Više OVDE.
  • Mile

    07.04.2020 18:48
    Toliko lekara...
    Pa jel moguce da se sami lekari nisu pridrzavali preporucenih mera, zar oni ne znaju najbolje kako se zastititi... strasno. Neko mora biti kaznjen za ovakav propust...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija