Firmi koju je osnovao Nebojša Krstić ponovo 90 miliona za oglašavanje

Marketinška firma "Nova communications" koju je osnovao bivši predsednički savetnik Nebojša Krstić, a koja je sada u vlasništvu njegove bliske saradnice Jasmine Stojanov, dobila je posao oglašavanja u novinama vredan 90 miliona dinara (760.000 evra) od Gradske uprave Beograda, otkriva Pištaljka.
Firmi koju je osnovao Nebojša Krstić ponovo 90 miliona za oglašavanje
Foto: Youtube (Screenshot)

Ova firma je i 2018. godine za posao oglašavanja inkasirala 90 miliona dinara od Gradske uprave Beograda, o čemu je Pištaljka pisala.

"Nova communication", registrovana kao preduzeće za tržišne komunikacije i propagandu, do početka septembra 2017. godine bila je u vlasništvu tadašnjeg člana Upravnog odbora Radio-televizije Srbije i medijskog savetnika bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojše Krstića.

Krstić je posle stupanja na funkciju vlasništvo preneo na saradnicu Jasminu Stojanov koja je takođe, kao šef informativne službe, radila u Tadićevom kabinetu.

Konkurs Gradske uprave Beograda raspisan je 24. februara ove godine za oglašavanje u dnevnim i nedeljnim listovima Blic, Kurir, Večernje novosti, Politika, Danas, Srpski telegraf, Informer, Alo, 24 sata, NIN, Vreme, Novi magazin, Pečat, Nedeljnik, Ekspres i Blic žena. U odluci o zaključenju okvirnog sporazuma navodi se da je komisija za javnu nabavku predložila da se ugovor zaključi sa firmom "Nova communications", s obzirom na to da je da je ponuda ove firme "prihvatljiva i tržišna". Navodi se da su dva učesnika javne nabavke odgovorila na poziv – "Nova communications" i "Media point".

Ponuda za oglašavanje u novinama "Nova communications" iznosila je 35,7 miliona dinara sa PDV-om, dok je firma "Media point" ponudila 41,4 miliona dinara sa PDV-om za te usluge. Inače, 90 miliona dinara predstavlja okvirni iznos koliko Gradska uprava Beograda planira da potroši za oglašavanje u narednih godinu dana.

Priču u celini pročitajte na sajtu Pištaljke.

  • Misko

    09.04.2020 12:52
    Krlo, Saper, Beba, Ceda, Mali, Dinkic otpadnici zutih. Odvratni su!
  • RVosha

    09.04.2020 07:45
    Smrdija
    Zlotvori
  • Bole

    09.04.2020 05:50
    Bole
    Ja neznam šta ovaj savetuje samo lupa. Dosadio i bogu i narodu a uzima ogroman novac od građana koje mu daje av sram ih bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija