Vučićev sin pozitivan na virus korona

Najstariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo zaražen je virusom korona i nalazi se na Infektivnoj klinici, objavio je predsednik na Instagramu.
Vučićev sin pozitivan na virus korona
Foto: 021.rs
"Moj prvenac je zaražen korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku", napisao je Vučić.
 
Podsetimo, ukupan broj zaraženih u Srbiji je 2.666, a njih 1.726 je hospitalizovano, o čemu opširnije OVDE.
 

Komentari 107

  • cer

    11.04.2020 15:14
    Kome se ne svidja u Srbiji neka ide u Italiju ili Ameriku pa ce da vidi kako je lepo tamo.Nek vas je sramota da tako pricate u ovo vreme kad je naj teze.Za vas ninako ne valja ako vas neko pazi ne valja ako ne pazi ne valja. Ja nisam politicki orijentisan ni na jednu stranu ali koliko vidim predsednik se bori koliko moze .A kad sve ovo prodje onda politicite kao normalan svet a ne da prozivate ljude koje kakvim imenima i da im pripisujete svei svasta. Srbi opamtite se malo mozda vam bude bolje.
  • Natatata

    11.04.2020 14:25
    Protokol
    Cekajte malo... Zar nisu oni ljudi na Sajmu - clanovi porodica obolelih i svi oni za koje se sumnja da su mogli biti zarazeni?! Zar nije pravilo da se takvi izoluju na Sajmu? A sta je s Danilovim ocem?! Zar i on ne bi trebalo, ako ne na Sajmu, ono barem u udobnosti svog doma da bude izolovan (prema sopstvenim pravilima!) 28 dana?!?

    Ne, on bi samo nas zatvarao, zdrave i bolesne... Ni 14 dana zatvora mu se ne cini mnogo za zdrave ljude, kao, sta je to?!?... A njemu (vrlo verovatno bolesnom!) to ni na pamet ne pada!?!

    Osim ako i ova ujdurma nije iz kuhinje Bebe Popovica!!!
  • Učesnik rata

    09.04.2020 21:03
    Slava mu
    Gosp Jakšić-u saosećam u Vašem bolu a Vi STOKO jedna,kako Vas nije sramota,da udarate minuse,čoveku koji je izgubio sina.Sve i da nije istina,lupate minuse Svima koji su dali sinove u ratu 1990 g,svima koji su Vas branili i sačuvali ,omogućili da imate gde da dođete i osnujete porodice.....NEKA IM JE VEČNA SLAVA I HVALA !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.